Πληροφορίες Πληρωμών

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους τους οποίους θα βρείτε στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας “Ολοκλήρωση Παραγγελίας“:

  1. Πληρωμή με κάρτα μέσα από την ιστοσελίδα μας:

Η πληρωμή με κάρτα γίνεται με τον πάροχο ηλεκτρονικών συναλλαγών Stripe τον πιο ασφαλή και παγκοσμίως διαδεδομένο τρόπο πληρωμών online.

  • Οι συναλλαγές μαζί μας είναι ασφαλείς γιατί χρησιμοποιούμε κρυπτογραφημένες με SSL συνδέσεις και τα ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα για την χρέωση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

  • Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών εισάγονται απευθείας στα συστήματα της Stripe και δεν είναι προσβάσιμα από το Agioxylo.gr.

  • Τα συστήματα πληρωμών της Stripe είναι από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως, με τις υψηλότερες προδιαγραφές πιστοποίησης και ελέγχους ασφαλείας.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας με την μέθοδο αντικαταβολής:

Η παραγγελία μπορεί να πληρωθεί με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) στον ταχυμεταφορέα (ACS courier) κατά την παραλαβή του δέματος, με επιπλέον χρέωση 2€, το οποίο ποσό αναγράφεται κατά την παραγγελία σας.

3. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση / έμβασμα

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση/έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK 
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
ΙΒΑΝ: GR2201405400540002101115090
BIC: CRBAGRAA

 

Στην αιτιολογία κατάθεσης παρακαλούμε συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.

Αν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα συνήθως χρειάζονται έως 3 εργάσιμες ημέρες να εμφανιστεί η πληρωμή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Οι όποιες τραπεζικές χρεώσεις προκύψουν, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 10 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας στα τηλέφωνα: 27520 91537 και 6945533244